és un dels plats estrella de la setmana santa.

És un dels plats estrella de la Setmana Santa. I és clar, havia de ser un dolç. Però aquestes torradetes tenen, a més, un toc molt original que les faran úniques i inconfusibles: la carbassa.

Aquestes torrades de carbassa i canyella són el plaer perfecte per a la Setmana Santa. Gabioleta ha volgut compartir amb tothom la seva recepta, que, a més d’exquisida i original, és molt fàcil de preparar. A més dels ingredients clàssics de les torradetes, necessitaràs puré de carbassa i una mica de gingebre per preparar-les i gaudir-les amb tota la família. Veuràs què fàcils són de fer aquestes torradetes amb ou!

La Setmana Santa és una festa plena de tradició i a tots els racons del nostre país es preparen receptes especialment pensades per a aquesta època de l’any. Les torradetes són el dolç més típic, com queda demostrat en aquesta recepta, i podem preparar-les de moltíssimes formes perquè cada mos sigui una explosió de sabor: podem fer-les de llet, amb almívar, al forn…

Valora esta receta
Añade este artículo a tus favoritos Y tenla a mano siempre que quieras
El truco ha sido copiado