CREMA DE LLEGUMS AMB GUARNICIÓ DE PINYONS

  • 40-60 min
  • Fácil
  • 4 personas

Ingredientes

  • 100% natural, sabor casero

Cómo hacer CREMA DE LLEGUMS AMB GUARNICIÓ DE PINYONS

  • PASO 1

    Posar les mongetes en un bol amb aigua la nit abans. Pelar i tallar fina la ceba. Pelar i picar l'all. Pelar i tallar a trossos les patates. Rentar i picar el julivert.

  • PASO 2

    Sofregir la ceba i l'api en una cassola amb oli a foc mig fins que estiguin daurats. Afegir-hi les mongetes, les patates, el pernil i el llorer. Cobrir amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca i el vi, tapar i deixar que cogui fins que les mongetes estiguin tendres.

  • PASO 3

    Retirar de la cassola el pernil, el llorer i triturar amb la batedora. Rectificar de sal. En una paella amb una cullerada d'oli fregir el julivert amb els pinyons. Picar fi el pernil.

  • PASO 4

    Repartir la crema en els bols i decorar amb els pinyons, el pernil i el julivert.

Valora esta receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online